astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Tarot otvaranje : što nam donosi jesen na ljubavnom planu

Posted On 16 Sep 2013
Comment: Off

Ovan – Kraljica novčića tijekom jesenjeg razdoblja donosi konačno uspostavljanje harmonije na ljubavnom planu . Brojni izazovi kroz koje ste prošli ostaće iza vas . Pozitivni događaji koji vas očekuju unijet će novo zadovoljstvo u ljubavnim odnosima . U odnosu sa voljenom osobom prolazili ste kroz različite emotivne faze . Bit ćete puni pozitivnog raspoloženja i djelovat vrlo maštovito i na takav način poticat svog partnera . Ukoliko ste mladi ili slobodni , novi ljubavni susreti u vama poticat osjećaj ugode i inspiracije .

Bik – Tarot karta Sunce okrenuta naopako ukazuje da će u predstojećem razdoblju biti potrebno da se fokusirmo na popravljanje ljubavne veze . Razmislite o tome koje mogućnosti postoje za vas i koje od njih vam donose obilje i sigurnost . Pokažite dobru volju i povjerenje u svog partnera , kako biste sagledali sve mogućnosti zajedničkog života . Preosjetljivo ćete reagirati na različite sitnice i djelovat razdražljivo , posebno kada stvari nebudu išle u željenom pravcu . Promijenite svoju emotivnu orijentaciju . Potreban vam impuls hrabrosti da progovorite o stvarima koje potiskujete i uskladiti zajednička interesovanja .

Blizanci – Tarot karta Svijet ukazuje da ćete ući u važan životni ciklus . Usamljene osobe mogu sresti ljubav svog života na putovanju . Na pomolu su pozitivne promjene i zadovoljstvo u obiteljskom ili intimnom životu . Emocije će vas poticati na pozitivne misli ili na veliku akciju , oslonite se na snagu svojih osjećaja . Spremite pozitivnu orijentaciju i lijepe misli za blisku osobu . Važno je da osjetite emotivnu toplinu u nečijem društvu , a zajednički poticaj predstavlja dovoljan povod za buduću ljubavnu sreću .

rak

Rak – Tarot karta As mačeva ukazuje na nove ljubavne romanse za sve rakove . Emotivno zadovoljstvo i donošenje konačnih odluka vezanih desiće se upravo u jesenskom razdoblju . Vaš odnos s partnerom će biti na probi . Stabilne veze će prebroditi uspješno razdoblje krize i izaći iz nje ojačani . Nema razloga da komplikujete svoj ​​ljubavni odnos ili da iskušavate nečije povjerenje . Važno je da svoje osjećaje usmjeravate ka osobi koja razumije vaše potrebe .

Djevica

Djevica – Tarot karta Visoka svećenica ukazuje na Vašu potrebu za emotivnom stabilnošću u ljubavnom životom . Budite oprezni u novim ljubavnim vezama i razmislite što je za vas dobro , a što ne . Nemojte donositi brze i nagle odluke . Možete očekivati ​​poboljšanja na sentimentalnom planu . Sreću i zadovoljstvo je moguće ostvariti , samo uz podršku ljubavnog partnera ili uz osobu koja vam iskreno naklonjena .

Vaga – Traot karta Vitez kupova ukazuje na period kada ćete razmišljati o poboljšanju svog emocionalnog života . Jesenji period će biti idealan za početak novih veza , rješavanja postojećih konflikata s partnerom . Povremeno ćete imati loše procjene u očekivanju u raspletu događaja u ljubavnom životu . Potrebno je smanjiti tenziju koja postoji između vas i voljene osobe . Osvrnite se ka zajedničkim i vedrijim temama koje vas zbližavaju .

Škorpion – Tarot karta mađioničar donosi zbunjenost i konfuziju na ljubavnom planu . Predstojeći period donosi mogućnost nove i uzbudljive ljubavne romanse . Vi ste osoba koja ume da uporabi sve svoje prednosti , ali i nečije slabosti u svoju korist . Vrijeme je da razmislite o onome što želite . Pokušajte sagledate stvari iz drugačije perspektive , čak i kada su prisutni konflikti . Izbjegavajte izolaciju , fokusirajte se na izlazak s prijateljima i nove susrete .

Strijelac – Tarot karta Trojka mačeva ukazuje na razdoblje kada će praktične odluke i upornost na ljubavnom planu donijeti izvjestan napredak i poboljšanje . Jesenji period pomoći će vam dabude sigurniji u sebe i uhvatite se u koštac s određenim nesporazumima i konfliktima . Usmjerite svoju kreativnu energiju na poboljšanje ljubavnog odnosa . Značajno poznanstvo koje će se dogoditi preko posla može prerasti u nešto više , a neki se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu .

Jarac – Tarot karta Osmica mačeva donosi rješavanje određenih pitanja . Osmica mačeva vezuje se za iznenadne događaje . Partner će pokušavati vas oraspoloži na različite načine i ispuniti vaša očekivanja . Emotivno razumijevanje i uzajamno dopunjavanje u ljubavnom odnosu , predstavlja pozitivan pomak u odnosu na neke prethodne događaje . U predstojećem period prihvatite dobar ljubavni poticaj .

Vodenjak – Tarot karta Obješen čovjek ukazuje na razočaranja koja je neugodno i teško . Partner možda neće imati dovoljno sluha za vaše nove izgovore , budite dosljedni u onome što pričate ili obećavate.Vi ćete doći u situaciju da se razočarate u svog partnera kome ste dosta vjerovali . Ali iskustvo koje ćete izvući iz cijelog slučaja je korist i nauk za ubuduće . Zbog spleta različitih okolnosti na ljubavnom planu vaš utjecaj će biti djelomično ograničen .

Riba – Tarot karta Carica ukazuje da ćete djelovati vrlo ambiciozno i pokušavati biti prisutni na različitim stranama . Ovisno od osobnog interesa ili motivacije , birate varijantu koja donosi najbolje ljubavne rezultate . Ipak , nemojte dozvoliti da u vama prevlada neskromnost ili potreba da odlučujete o zajedničkim interesima . Imate dobar predosjećaj i želite ostvariti svoje ljubavne namjere . Osjećat ćete emotivnu inspiraciju i svijet oko sebe posmatraču kao da se nalazite na vrhuncu sretnih utjecaja i dobrih mogućnosti . Učinite sve što je potrebno osvojiti nečiju emotivnu pažnju i naklonost .

O autoru