astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

TAROT OTVARANJE na pitanje : Hoće li se misterija za nestalima malezijskim avionom riješiti ?

Posted On 15 Mar 2014
Comment: Off

Na postavljeno pitanje Da li će se misterija za nestalima malezijskim avionom riješiti , otvaramo sljedeće tarot karte :

Prošlost ( vrijeme nestanka )

Kralj kupova – obrnuta karta predstavlja emocionalnu bol ili pretjeranu emocionalnost . Ona simbolično može prikazati putnike u strahu , kao i čovjeka u kontroli leta .

10 štapova pokazuje vezu sa lažnim identitetima u nestalom zrakoplovu . Energija ove karte sugerira na jake utjecaje ljudi u uniformi i određene blokade .

sadašnjost

9 kupova predstavlja vrijeme i energiju želje u sadašnjosti da zrakoplov bude pronađen . Ova karta simbolično može ukazivati ​​na nove vijesti .

As kupova – obrnuta karta predstavlja negiranje i emocionalna nepovezanost . As kupova obrnuta karta predstavlja ciljeve koji su ugroženi od strane osobe koja je u spletkama ili koja je sumnjičava i lukava .

Karte kupova predstavljaju vodu i vjerska pitanja . Okrenute karte kupova u ovom slučaju nisu povoljne i simboliziraju more . Kupovi također predstavljaju emocionalni poremećaj , osobu neuravnoteženu ili psihotičnu i želju za kontrolom . Nestali zrakoplov i situacija koja se odigrala može biti riješena u narednih devet tjedana .

O autoru