astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Šta nam predviđa numerološki tarot u 2015. godini

Osobama rođenim  1, 10, 19 i 28 dana u mesecu karta Mađioničar predočava da moraju preuzeti inicijativu u 2015. Potrebni su veliki napori i jaka volja kako bi se postigao uspeh. Jedinice mogu imati put u inostranstvo, poboljšanje u karijeri ili kupovinu stambenog prostora. No, sve to je moguće samo u slučaju vaših velikih zalaganja i akcija. Pasivnost i nedostatak inicijative će vam doneti probleme na privatnom i porodičnom planu. Nespremnost da ostvarite svoje ambicije može dovesti do pogoršanja karijere, pa čak i gubitka posla.

Osobama rođenim 2, 11, 20, 29 dana u mesecu karta Sveštenica nagoveštava godinu  tajanstvenosti i zagonetnosti. U 2015. dobra intuicija pomoći će vam da dobijete ono što ste dugo želeli. Nemojte se bojati da učinite nešto neobično. Ali izbegavajte neizvesnost. Neodlučnost i nedostatak inicijative biće štetni za vas u 2015. godini.

Osobama rođenim 3, 12, 21 i 30 dan u mesecu karta Carica donosi neverovatnu priliku u otkrivanju kreativnih sposobnosti. Pisanje, poezija, crtanje, kreiranje mogu biti segmenti gde ćete ostvariti uspeh. Vaš život je snaga na vrhuncu potencijala. Ali nemojte štedeti emocije. Ne obuzdavajte radost i ne bojte se da činite zabavne stvari u 2015. godini.

Osobama rođenim 4, 13, 22 i 31 dana u mesecu karta Car pokazuje snagu volje. Morate biti uporni. Vi ste u mogućnosti da dobijete pristup većoj  strukturi moći i položaja. Ako ste jasno razumeli svoj cilj potrudite se da ga postignete. Cilj za red i stabilnost. Ali čuvajte slučajnih veza, čuvajte stranaca koji vas mogu uključiti u sumnjive aktivnosti u 2015. godini.

Osobama rođenim 5, 14 i 23 dana u mesecu karta Sveštenik nagoveštava godinu duhovne potpore. Morate imati više vere u krajnji cilj. Tokom 2015. moguća je veća zainteresovanost za spiritualnost i svega što je nepoznato. Imajte više poverenja u sopstvene snage, verujte bliskim osobama i svojoj intuiciji. No, ovo je godina u kojoj je moguća veća zainteresovanost za učenje. Tokom 2015. nemojte nastojati da razumete sve pojedinosti. Karta Sveštenik osobama rođenim 5, 14 i 23 dana u mesecu može doneti tugu i razočarenje u 2015. godini

Osobama rođenim 6, 15 i 24 dana u mesecu karta Ljubav nagoveštava dolazak sreće u ličnim odnosima. U 2015 možete jednostavno da budete obasipani ljubavlju. Pratite svoje srce. Budite pravi prijatelji i cenite ljubav svog partnera. Pokušavajte da budete odani prijatelj i partner u 2015. godini, jer u suprotnom možete urušiti sve što je izgrađeno.

Osobama rođenim 7, 16 i 25 dana u mesecu karta Kočija donosi hrabrost u postizanju cilja. Ovogodišnji rezultat biće važan. U prevladavanju prepreka neka bude vidljiv vaš krajnji cilj. Vaša upornost će vam doneti koristi u svim područjima života. Nemojte pokazati kukavičluk. Budite oprezni i ne pokazujte drugim ljudima svoje brige i strahove.

Osobama rođenim 8, 17 i 26 dana u mesecu karta Pravda predočava više nego ikad da morate biti iskreni i pravedni u 2015. godini. Budite odgovorni, kako u svojim obećanjima, tako i u svojim delima. Pokušajte pronaći sredinu u svemu. Nemojte biti pristrasni, inače ćete privući mnogo neprijatelja.

Osobama rođenim 9, 18 i 27 dana u mesecu karta Pustinjak nagoveštava  godinu duhovnog pretraživanja i duhovnog razvoja. Obratite pažnju na znakove sudbine. Sve to će vam pomoći u donošenju prave odluke i preduzimanju značajnih akcija. Apsorbujte u sebe sve dobro u svom unutrašnjem svetu. Čuvajte se laskavaca.

 

 

O autoru

Slični postovi