astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Runski horoskop za veljaču

Posted On 12 Feb 2014
Comment: Off

Ovan : Kenaz okrenuta naopako

Zbog svoje impulzivne prirode , ovnovi tijekom veljače mjeseca mogu sebe dovesti u neugodne situacije . Ovaj mjesec će biti period kada ovnovi moraju nekoliko puta razmotriti svoje krajnje odluke . Ponekad je bolje priznati grešku i odustati , nego ispaštati zbog čiste tvrdoglavosti .

Bik : Wunjo

Mjesec veljaču će biti idealan za predstavnike ovog znaka . Bikovi će imati pravi osjećaj unutarnjeg mira i zadovoljstva . To je mjesec nove energije , primljenih blagoslova sreće u cjelini . Ovo neće biti težak mjesec za bikove . Potrebno da uživate u blagodatima koji dolaze kao nagrada za uloženi trud .

Blizanci : Fehu

Ovo će biti vrlo dobar mjesec za blizance , a posebno na financijskom planu . Neke manje investicije iz prošlosti sada se mogu pokazati kao mudro investicijsko ulaganje . Budite vjerni sebi i naučiti sve što možete prije nego što postavite krajnje ciljeve . Sa energijom rune Fehu , možete očekivati ​​rast i siguran uspjeh .

Rak : Ehwaz okrenut naopako

U veljači rakovi moraju slijediti svoju intuiciju i pokušati razriješe određene blokade . Potražite lekcija iz kašnjenja , skrivenih razloga koji postoje . Ehwaz ( naopako ) je runa blokade i kašnjenja . Za većinu rakova veljača donosi tegobne situacije . To je će biti mjesec frustriranosti , nerealiziranih planova i situacija . Kašnjenje će iritirati rakove , ali ona će biti samo privremena .

Lav : Beork

Veljača je mjesec rasta i ponovno pokretanja za energične lavove . Mnogi predstavnici ovog znaka imaće određene promjene na obiteljskom planu . Za praktične lavove ovo je mjesec u kome će se dogoditi važne stvari . Opustite se i uživajte u predstojećim prijatnim dešavanjima .

Djevica : Jera

Za device , runa jera tijekom veljače donosi strpljivost , zadovoljstvo zbog zaslužene nagrade . Nastavite raditi prema svojim ciljevima koji će donijeti uspješne rezultate i određeni napredak , ali još uvijek je potrebno uložiti određeni trud kako bi ostvarili svoje pune potencijale .

Vaga : Perthro

Za Vage, veljača će biti mjesec neočekivanih novčanih dobitaka , dobre sreće i blagoslov od Boga . To je ujedno i mjesec u kome možete proširiti svoje znanje , pogotovo o nekim tajnama života . Neka vaša znatiželja , analitička strana budu na površini , kako bi kroz manje uobičajene duhovne prakse i vjerovanja , karmu , otkrili tajanstvene stvari u životu .

Škorpion : Ing

Preuzimanje kontrole biće najvažnije za sve škorpione tijekom ovog mjeseca . Veljača je mjesec za velike promjene , za nove početke , s puno intenzivne energije koje vode do velikih rezultata . Postavite svoje ciljeve i slijedite ih tijekom ovog razdoblja . Obratiti posebnu pozornost na sve kreativne porive kao dio svoje energije . Uz energiju i kreativnost koju ćete imati u veljači , možete ostvariti više nego što očekujete .

Strijelac : Gifu

Veljača će biti mjesec prilika s realnom mogućnošću novog ljubavnog dešavanja . Bez obzira na svoje ciljeve ovog mjeseca sjetite se da ih ne možete ostvariti sami : davanje i uzimanje je definitivno vrlo važno pravilo za veljaču . Ovaj period donosi istinske jednakosti u svim svojim odnosima – osobnim i profesionalnim . Morate držati sve u ravnoteži ovog mjeseca , uključujući bilo koji odnos – tu ne bi smjelo biti ništa jednostrano kada je energija rune Gifu prisutna .

Jarac : Nied

Veljača će biti mjesec pun kašnjenja i prepreke , od kojih ste neke možda sami stvorili , unatoč svim svom pažljivom planiranju . Iako je vaša snalažljivost jedna od vaših najjačih aduta , budite oprezni ovog mjeseca . Ne dopustite da stres ili tjeskoba , utječu na vaše razmišljanje : zadržati bistru glavu i napravite najbolje od situacija koje dolaze ovog mjeseca . Znajte da će vaš trud i pomno planiranje pobijediti na kraju i da ovaj mjesec ukazuje na tek privremeni zastoj .

Vodenjak : Siegel

Za vodenjake , veljača će biti mjesec uspjeha , cjelovitosti , prosvjetljenja i vitalnosti . Tu je i izvrsna prilika koja će donijeti dobre vijesti , putovanja ili preseljenje . Ovo je period kada treba isprobati neke ideje . Pozitivna energija je oko vas ovog mjeseca , pa je iskoristite na najbolji način .

Ribe : Daegu

Tijekom ovog mjeseca ribe će imati promjene na bolje. Vi ćete imati puno dodatne energije ovog mjeseca i želje da probate sve što je novo. To je sjajna prilika za početak projekta koje ste ostavili po strani . Uz energiju i kreativnost koju ćete imati u veljači , možete ostvariti više nego što očekujete .

O autoru