astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Runski horoskop za siječanj 2014.

Posted On 04 Jan 2014
Comment: Off

Ovan : Isa

Runa Isa je runa prisilnog odmora , zastoja , stagnacije , ali prije svega zaštite . Za impulzivne ovnove , siječanj neće biti ni malo lak mjesec . Čekanje nije nešto što dolazi prirodno za ovaj vatreni znak . Neaktivnost je označena runom Isa i tu daje zaštitu . Čekanje je jedina stvar koja se može učiniti bez uzrokovanja problema . Iako će to biti teško za ovnove , znajte da je strpljenje je ključ za ovaj mjesec .

Bik : Eihwaz

Eihwaz je runa završetaka , izdržljivosti , nelagode , odlaganja napretka i zaštite . Siječanj će biti mjesec promjene za ovaj praktični znak . Promjena nije nešto što ovom zemljanom znaku čino dobro , jer bikovi vole zadržati status ” quo ” . Ovog mjeseca , međutim , promjena je nužna za rast i zaštitu . Eihwaz ukazuje da se promjena mora dogoditi . Ponekad je potrebno izbaciti iz života sve ono što donosi smetnju . Bolna promjena može dokazati bikovima da bi bilo puno bolnije ostati u nekim neodređenim situacijama . Nakon što bikovi prihvate ovu promjenu , kao neizbježnu i korisnu , njihova praktična narav natjerat ih da preuzmu inicijativu .

Blizanci : Ansuz okrenut naopako

Ansuz je runa zanemarivanja , blokada , komunikacijskih propusta i loših savjeta . Međutim , svi ovi mješoviti signali i poruke su dio procesa koji nije na duge staze . Analitičko razmišljanje , komunikacijski problem i prikupljanje informacija donijet će frustriranost blizancima . Za blizance je vrlo važno da tijekom siječnja zapamte sve pogreške i mješovite poruke koje će biti dio velike slike . Na neki način , oni će naučiti nešto ili otvoriti novu točku gledišta koja će im pomoći da naprave bolji rezultat .

Rak : Jera

Jera je runa dobre zarade , nagrade , sporog uspjeha , ali ne i brzih rezultata . Emocionalno i instinktivno rakovi će uživati ​​u sjaju , znajući da je ono što su radili konačno donijelo uživanje . Siječanj će biti mjesec zadovoljstvo za vas . Sve stvari koje ste čekali konačno će se realizirati . Opustite se i uživajte u nagradi , sigurno ste je zaslužili .

Lav : Raidho

Raidho je runa nezaustavljivog zamaha , ali ne i nužnog ubrzavanja , napretka – ne savršenstva i okupljanja . Lavovi će tijekom siječnja mjeseca osjećati priljev pozitivne energije . Puno toga će se dogoditi , a proces će biti puno važniji od rezultata . Ovo je mjesec postavljanja temelja i ostvarenja napretka . Međutim , nije mjesec postizanja ciljeva ili odredišta . Za siječanj , to je putovanje , ali ne i konačno odredište . Opustite se i uživajte u predstojećim prijatnim dešavanjima .

Djevica : Perthro okrenut naopako

Perthro ( naopako ) je runa tajni koje vam mogu nauditi , neobičnih događaja , iznenađenja i otkrića , ponekad i financijskih gubitaka . Za analitične device ovaj mjesec će biti malo uznemirujuć . Iznenađenja i tajne čuvane od strane drugih je ono što se može očekivati ​​. Pokušajte ne budete previše strogi prema sebi ovog mjeseca , jer se neke stvari jednostavno ne mogu predvidjeti .

Vaga : Hagall

Hagall je runa elementarnog prekida , šoka , nesreća i kratkotrajnog prekida . Za uravnotežene vage ovo će biti mjesec učenja , potrage za razumijevanjem i duhovnim rastom . Ovaj zračni znak uvijek želi znati više , a ovog mjeseca pružiće se velike prilike . Potražite korijen poremećaja u vašem životu ovog mjeseca , jer je to ujedno i važna lekcija koja se uči .

Škorpion : Nied

Nied je runa prepreka , tjeskobe , zamućenog razmišljanja , učenja kako bi se zaobišla ograničenja , u osnovi . Za emocionalne , instinktivne škorpije siječnja može biti vrlo stresan mjesec . Morat ublažiti svoj ​​prirodni impuls u žurbi učiniti nešto i planirati svoj sljedeći potez . Situacija neće izgledati fer ovog mjeseca za škorpije , ali je važno kako ćete se suočiti sa svim problemima .

Strijelac : URUZ

URUZ je runa snage , zdravlja , unutarnjih resursa , vitalnosti i vjere u sebe . Avanturistički strijelac će doživjeti vrhunac sutuacijama tijekom siječnja mjeseca . Moći ćete realizirate sve što dolazi , sasvim neovisno od drugih . Inače , ovaj mjesec je vrlo važan za Strijelce , jer će u njemu probati neke nove stvari . Neka vaša avanturistička strana zasija , jer je runa URUZ sigurno na vašoj strani ovog mjeseca .

Jarac : Ing

Ing. je runa plodnosti , blagostanja , novih početaka , kreativnosti i intenzivne energije . Za praktične jarčeve ovo je mjesec u kome će se dogoditi važne stvari . Vi ćete imati puno dodatne energije ovog mjeseca i želje da probate sve što je novo . To je sjajna prilika za početak projekata koje ste ostavili po strani . Uz energiju i kreativnost koju ćete imati u siječnju , možete ostvariti više nego što očekujete .

Vodenjak : Ehwaz okrenut naopako

Ehwaz ( naopako ) je runa blokade i kašnjenja . Za većinu vodenjak siječnju donosi tegobne situacije . To je će biti mjesec frustriranosti , nerealiziranih planova i situacija . Kašnjenja će iritirati vodenjaka , ali ona će biti samo privremena . Koristite svoju analitičku prirodu kako bi vidjeli što vam se stvarno događa iza leđa .

Ribe : Gifu

Gifu je runa partnerstva , jednakog davanja i uzimanja , prilika i obveza . Za suosjećajne ribe ovaj mjesec biće pun ugodnih iznenađenja . Jednakost odnosa zastupa Gifu , što znači da neće biti uzaludnog truda ovog mjeseca . Siječanj donosi istinske jednakosti u svim svojim odnosima – osobnim i profesionalnim .

O autoru