astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Runski horoskop za ožujak

Posted On 03 Mar 2014
Comment: Off

Ovan: Nied

Runa Nied predstavlja ozbiljna ograničenja , ponekad i naše vlastite napore da stignemo do cilja . Ona također može simbolizirati stvarnost prepunu briga i strahova . Ovo će biti posebno težak mjesec za ovnove , jer oni neće imati dovoljno strpljenja da dođu do svog pravog puta . Ožujak je mjesec u kome će se situacija odvijati polako . U predstojećem razdoblju treba pažljivo analizirati svaku mogućnost , kako ne bi došlo do pogoršanja situacije . Runa Nied ukazuje na lekciju koju je potebno naučiti , kroz strpljenje i prepreke .

Bik : Thurisaz

Thurisaz je runa odlaganja i samoanalize . To često znači da kroz naš rad mogu doći prepreke i kaotične situacije , koje će nas zaštiti u budućnosti . Za bikove ovo će biti dobar i povoljan mjesec . Runa Thurisaz ukazuje da nema dobitak bez ulaganja . Sve situacije iz prošlosti treba ostaviti iza sebe i krenuti naprijed . Tijekom ožujka mjeseca potrebno je dublje analizirati sve ono što je dobro i loše , kako bi na poslovnom planu došlo do napretka . U isto vrijeme , bikovi moraju biti racionalniji i realniji , kako bi na vrijeme spriječili nastanak problema u budućnosti .

Blizanci : Ing

Ing. je runa novih početaka , povjerenja i otvorenosti . Ova runa često pokazuje mogućnost novog odnosa . Ing. nudi nove početke i nove mogućnosti u odnosima koji se razlikuju od uobičajenih . Za blizance ovo je mjesec u kome će se dogoditi važne stvari . Vi ćete imati puno dodatne energije i želje da probate sve što je novo . To je sjajna prilika za početak projekata koje ste ostavili po strani . Uz energiju i kreativnost koju ćete imati u ožujku možete ostvariti više nego što očekujete .

Rak : Dagaz

Runa Dagaz simbolizira prosvjetljenje i jasnoću . Dagaz također često predstavlja sigurnost u životu . Za osjetljive rakove , ožujak predstavlja mjesec emocionalne slobode . Tijekom predstojećeg razdoblja rakovi će biti nešto više suosjećajni u razumijevanju tuđih osjećaja . Ovo razumijevanje će vam pomoći da ne shvatite neke situacije previše osobno . Ovo će također biti mjesec veće emocionalne osjetljivosti .

Lav : Jera

Jera je runa upornosti i zasluženih nagrada . Uspjeh zastupa runu Jera , ali to definitivno nije uspjeh preko noći , to je uspjeh koji je zaslužen . Međutim , to je također runa koje potiče strpljenje , jer dobre stvari dolaze onima koji su spremni čekati . Za energične lavove , ovaj mjesec donosi mješovite blagoslove . Pokušajte uživati ​​u nagradi i spektakularan rezultatu koji predstavlja žetvu ovog mjeseca za vas .

Djevica : Ansuz okrenut naopako

Ansuz je runa zanemarivanja , blokada , komunikacijskih propusta i loših savjeta . Međutim , svi ovi mješoviti signali i poruke su dio procesa koji nije na duge staze . Analitičko razmišljanje , komunikacijski problem i prikupljanje informacija donijet će frustriranost djevicama . Tijekom ožujka mjeseca vrlo je važno zapamtiti sve pogreške i mješovite poruke koje će biti dio velike slike . Na neki način , device će naučiti nešto ili otvoriti novu točku gledišta koja će im pomoći da naprave bolji rezultat .

Vaga : Mannaz

Runa Mannaz ozačava kolektivnu suradnju , nove mogućnosti za karijeru i veliki rast . Ožujak može biti vrlo povoljan mjesec na polju partnerstva i odnosa . Za vage , ovaj mjesec biće pun ugodnih iznenađenja . Jednakost odnosa zastupa runu Mannaz , što znači da neće biti uzaludnog truda ovog mjeseca .

Škorpion : Ansuz

Runa Ansuz predstavlja komunikaciju koja ponekad dovodi do novih informacija , počinje mijenjati naš život , ukazujući na nove staze . Ujedno , ovo je runa upozorenje kada treba očekivati ​​neočekivano . Za škorpije koje vole preuzeti kontrolu , ova runa označava uspjeh u potrazi za znanjem . Ovo također može ukazivati ​​na novi početak u određenom životnom području . Iako ćete naći odgovore koje ste tražili , morat shvatiti da to može biti ” jednosmjerna ulica ” .

Strijelac : Sowe

Sowe je runa sreće , uspjeha , topline , prosvjetljenja , vitalnosti , pa čak i mogućeg preseljenja . Za ovaj znak , Sowe je praktički idealna runa , jer će ona tijekom ožujka donijeti prilike koje će se pojaviti neočekivano . Energije ove rune ukazuje da čak i neuspjesi mogu proizvesti nove mogućnosti koje mogu biti vrlo uspješne . Bez obzira na pothvate koje ste nedavno radili ili o kojima razmišljate , sada je vrijeme da idete punom parom naprijed . Čak i ako nešto ne uspijete , vaš neuspjeh će vas dovesti do sljedeće uspješnije prilike .

Jarac : Tir

Rune Tir predstavlja žrtvu , ponekad samožrtvovanje , za veće dobro , čast , pravdu , pobjedu i ravnotežu . Tir vas podsjeća kako bi bili sigurni da su ove žrtve za dobrobit svih , a ne samo za neke . Ovo će biti povoljan period , jer poruka ove rune je uspjeh . Tijekom ožujka mjeseca morat učiniti ono što je ispravno i da istinski pristupiti onome što je ispravno .

Vodenjak : Raidho

Runa Raidho označava putovanja , komunikaciju ili okupljanje . Raidho je runa vezana za putovanja , a ne za odredište . Za vodolije , ožujak je dobar mjesec da se usredotočite na uklanjanje prepreka na putu . Ne brinite o tome gdje idete nakon uklanjanja prepreke , samo se usredotočiti na otklanjanje blokada svoj ​​način . Nalazite se pred svojim ciljevima , ali žurba i izbrzanost u ovom trenutku mogu dovesti do skupih kašnjenja . Raidho je posebno značajna runa u ponovnom uspostavljanju kontakta sa osobama koje ste davno upoznali .

Ribe : URUZ

URUZ je runa snage , zdravlja , unutarnjih resursa , vitalnosti i vjere u sebe . Ribe će doživjeti vrhunac sutuacijama tijekom ožujka mjeseca . Moći ćete realizirate sve što dolazi sasvim neovisno od drugih . Inače , ovaj mjesec je vrlo važan , jer će u njemu probati neke nove stvari . Neka vaša avanturistička strana zasija , jer je runa URUZ sigurno na vašoj strani ovog mjeseca .

O autoru