astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Runska prognoza za jun 2015

Runa Raido u mesecu junu nas savetuje da iskoristimo mogućnosti uz pomoć kojih možemo uspešno realizovati svoje ideje. Sve naše akcije treba da budu usklađene sa stvarnošću i datim okolnostima. Razdoblje ispred nas je dobro za postavljanje novih ciljeva. Revizija stare strategije za p... »»»»»
Posted On 01 Jun 2015

Magija rune lagu

Svaka runa ima svoje ime i povezana je sa određenim božanstvom i objektom. Kako rune mogu pomoći ljudima? Rune služe za proricanje, privlačenje sreće, bogatstva, blagostanja. One nas  čuvaju od neuspeha. Svaka runa ima drugačiji uticaj. Energija runa mora biti aktivna kako bi ostvaril... »»»»»
Posted On 27 May 2015

Runska prognoza za april 2015

Skandinavska runa Evaz i Algiz vladaju mesecom aprilom. Runa Evaz nas poziva da delujemo brzo kako bi što pre krenuli ka napretku. U ovom mesecu moramo verovati u sebe i koristiti samo progresivne metode. Potrebno je promeniti način razmišljanja vezana za inovacije u svom životu. Samo... »»»»»
Posted On 01 Apr 2015

Runska prognoza za mart 2015. godine

Runa Nauthiz vlada razdobljem godine pre prolećnog ekvinocija. U martu mogu biti istaknute značajne prepreke, ali oni koji budu uporni, ostvariće sve svoje ciljeve. Ova runa poziva na veću odgovornost. Većina ljudi u martu osetiće veću psihološku nelagodu, ali biće prisutan izostanak ... »»»»»
Posted On 25 Feb 2015

Runa Sowel otkriva šta nas očekuje u februaru

Runa Sowel  otkriva da će tokom meseca februara biti potreban veći oprez  u ličnim nastojanjima. No, ova runa takođe ukazuje na činjenicu da ako želimo postići svoj cilj moramo se osloboditi sumnji i delovati u smeru plana. Runa Sowel okončava određene cikluse koji mogu biti povezani ... »»»»»
Posted On 04 Feb 2015

Runska prognoza za 2015. godinu.

Prema Nordijskoj runskoj prognozi 2015. godina biće pod pokroviteljstvom simbola algiz rune sigurnosti, oštrih zaokreta, brzih mogućnosti, ideja i odlučnih koraka, sposobnosti da se spretno uklopimo u okolnosti koje su ponuđene samo jednom. Ovo je runa retkih sudbinskih prilika, ona d... »»»»»
Posted On 29 Jan 2015

Proricanje runama

Posebni simboli u svakoj runi sadrže skrivene dubine informacija o našoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Dvanaesta runa Jera predstavlja cikluse, koji uključuju faze koje smo do sada postigli. To su nagrade za napore i žetva onoga što je već bilo posejano. U runskoj analizi, runa... »»»»»
Posted On 10 Jul 2014

Simbolika germanskih runa

Najraniji runski alfabet sastojao od dvadeset četiri znaka, od kojih je svaki bio poseban. Reč “runa” znači tajna ili šapat. Germanske rune predstavljaju mistične simbole. Simbolički znakovi na runama imali su kultni značaj. Ove rune apsorbuju energiju  i uspostavljaju rav... »»»»»
Posted On 16 Dec 2013