astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Promene u ljubavi i poslu

Posted On 20 Jul 2017
Comment: Off

Planeta akcije i energičnosti, Mars, posle više od mesec i po dana boravka u Raku, 20. jula, ulazi u vatreni znak Lava u kojem je njegov uticaj mnogo jači. Krajem nedelje, obrazuje konjukciju sa Suncem i sekstil sa Jupiterom u Vagi, aspekte koji još više naglašavaju snagu ovih planeta. Oni će pokrenuti sve znake, više muškarce nego žene, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, najviše Ovnove, Škorpije i Jarčeve, a manje Vage, Bikove i Rakove. Uticaj Marsa oslabljen je u Vagi, Biku i Raku, što u muškom horoskopu pokazuje šarm, društvenost i sposobnost da se oseti ženski senzibilitet. Ukoliko vam je natalni Mars u Ovnu, Škorpiji i Jarcu, aktivni ste i puni energije, strastveni i dinamični, ali kada ste isprovocirani, znate da budete i prilično agresivni, čak nasilni. Ovi aspekti upozoravaju da srčani bolesnici treba da imaju više opreza i da izbegavaju stresne situacije. Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars, simbol seksualnosti, hrabrosti i pokretačke snage, pokazuje kako preuzimate inicijativu, stičete ugled i upuštate se u nešto novo. A astrološka kuća u kojoj je Mars otkriva gde trošite i ulažete najviše energije, šta može da vas naljuti ili razbesni i način na koji se borite. Pošto Mars podstiče na akciju, ali i sukobe, važno je u kom znaku i kući se nalazi u vašem horoskopu.

Ovan: Prelazak vašeg vladaoca Marsa i Sunca preko vaše astrološkr kuće ljubavi, krajem nedelje, najavljuje period pojačane aktivnosti na poslu. Moguć susret s nekim vatrenim znakom.

Bik: Pozicija planete akcije, Marsa, najavljuje probleme na emotivnom planu zbog partnerove ljubomore i posesivnosti ili sukobe sa nekim članom porodice. Klonite se rasprava sa nadređenima.

Blizanci: Mars, vladalac vaše astrološke kuće posla u znaku Lava, upozorava da budete oprezniji za volanom naročito ako često putujete zbog posla. Čuvajte vredne predmete i dokumenta.

Rak: Krajem perioda, Sunce ulazi u vaše astrološko polje posla u kome se već nalazi Mars, simbol akcije i inicijative, zbog čega možete da dobijete ponudu za neki isplativ posao sa strancima.

Lav: Mars u vašem znaku, zajedno s vašim vladaocem Suncem, simbolom ugleda, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

Devica: Vladalac vašeg trećeg i osmog astrološkog polja, Mars, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, donosi vam novčane dobitke preko posla povezanog sa čestim putovanjima.

Vaga: Konjunkcija Sunca i Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi i posla, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam nove poslovne ponude i proširenje saradnje sa strancima.

Škorija: Jedan od vaših vladalaca, Mars u polju karijere donosi vam uspeh u poslu sa strancima ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Izbegavajte rasprave s partnerom, naročito ako ste u braku.

Strelac: Pozicija Sunca i Marsa, vladaoca polja tajni i ljubavi, donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć susret sa Lavom na kraćem putu ili predavanju.

Jarac: Planeta akcije, Mars, blizu Sunca u osmom polju, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Ipak, možete da očekujete uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Vodolija: Sunce, zajedno sa Marsom, planetom erotike, energije i akcije u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, pod uticajem Venere iz kuće ljubavi, najavljuje buran period na emotivnom planu.

Ribe: Pozicija Marsa, planete akcije koja upravlja astrološkim poljem posla, donosi vam uvećanje prihoda. Aspekt s vašim vladaocem Neptunom, planetom zanosa, nagoveštava romansu sa kolegom.

(novosti.rs)

 

O autoru