astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Numerološka prognoza za univerzalnu godišnju vibraciju broja 7

Posted On 02 Jan 2014
Comment: Off

Univerzalni broj u 2014. godini je 7. U 2014. može doći do otkrića u medicini ili inovacijama u liječenju bolesti ovisnosti . Sedam je broj predstavlja duhovne težnje čovječanstva , osjećaj svrhe i smisla , kao i potrebu za slušanjem mudrih savjeta . To uključuje znanje stečeno intuicijom , psihičke sposobnosti , mudrost i duboko razumijevanja , istraživanja nepoznatog , razvoj tehnologije , zemlje i vode i duhovni razvoj . Sedam je važan broj koji otkriva ono što se događa ispod površine . Sedam donosi skandale , tajne akcije i obmane . Mnoge globalne kontroverze oko nadzora i privatnosti će biti otkrivene . Mogli bismo vidjeti nove tehnologije vezane za otkrivanje i nadzor . Sedam je broj tehnologija , pa će biti novih istraživanja u sferi farmacije , vojske i tehničkog napretka . DNK istraživanja će vjerojatno postati područje fokusa u medicinskim dijagnozama i genetskim tretmanima . Aspekt broja četrnaest je jedan je od karmičkih brojeva u numerologiji . Energija broja četrnaest može potaknuti velike promjene , što će omogućiti neočekivano brze promjene režima ili rezolucije u problematičnim područjima . Broj četrnaest je sklon donijeti promjenu ka novom rastu i favorizira inovativne metode – ponekad iznenada i bez upozorenja . Četrnaest nas podsjeća na zakon karme i donosi prilike za pravo neravnoteže i donošenje pravde . Četrnaest donosi priliku da se poveća sloboda i reorganiziraju određeni sustavi . Možemo vidjeti pomake u područjima gdje žene žive u teškim uvjetima . Četrnaest može donijeti veći naglasak na prevenciju i blagostanje u zdravstvenim sustavima . Sedam rezonira u dubokim prirodnim ritmovima , pa je moguća pojava vulkanskih erupcija ( pogotovo s ‘ 14 kombinacija u 2014-14 vlada neočekivanim promjenama , kvarovima i kaosom ) . Rješavanje problema vezanih za vodne resurse i infrastrukutru će biti vrlo aktualno . Sedam se često povezuje s pojednostavljenjem i racionalizacijom , čišćenjem i detoksikacijom . Na individualnom planu , mnoge osobe će osjetiti potrebu da poprave svoj fizički izgled .

Broj 2 predstavlja izazove u održivosti zahtjeva za trajno planiranje . Dva favorizira korištenje dijaloga i diplomacije . Kvaliteta broja dva predstavlja ženski arhetip u ljudskom karakteru i vrijednosti . Prirodno djelovanje dvojke je u pregovorima u potrazi za uzajamno korisnim ishodima . Dvojka naglašava prednosti mira , očuvanja , strpljenje , sosećanje i ravnotežu . Vodilja broja 2 je međusobna povezanost svih bića i sustava .

Nula zastupa nediferencirane potencijal . Zavisno od drugih utjecaja , odnosno brojeva , godišnji izazovi će biti bez presedana i gurnucu čovječanstvo u nove sfere svijesti . Nula nas također podsjeća na neograničen potencijal da ljudi zaobiđu opasnost od neznanja i destruktivnih propusta . Nula predstavlja nove mogućnosti , nove modele djelovanja i postavlja pozornicu za pionirska otkrića . Nula nadahnjuje čovječanstvo da misli i djeluju iz nelinearne , intuitivne ili duhovne perspektive .

Broj 1 predstavlja kvalitete djelovanja , hrabrost i napredak . Jedinica potiče tehnološka postignuća izvan sadašnjih granica . Jedan je broj inovacija i pionirskih otkrića .

Četiri je broj koji daje balansiranje , restrukturiranje i izgradnju veće stabilnosti u svim sustavima . Četiri nas navodi na važnost osnovnih elemenata poput kvalitete zraka , vodni resursi i poljoprivredna proizvodnja . Vlade mogu postati previše restriktivne i primjenjivati ​​veliki nadzor prema građanima . S ‘ druge strane , biće aktualno puno pobuna zbog nezadovoljstva u javnim službama i bankarskim ustanovama .

O autoru