astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Numerološka prognoza za 2014. godinu

Posted On 30 Dec 2013
Comment: Off

Broj 1

Predstojeća 2014. godina će biti vrlo energična . Osobe koje su rođene 1. , 10. , 19. i 28. u mjesecu pripadu broju 1 u numerologiji . Na poslovnom planu ove osobe očekuje povoljan period u partnerskim odnosima . Postoji mogućnost dobivanja novih poslova . U susretu s drugima , ove osobe će biti otvorenije , a uspjeh neće izostati . Ove osobe će proširiti svoja poslovna područja i poboljšat svoju materijalnu situaciju . Poslovanje u oblasti nekretnina može donijeti veći uspjeh . Tijekom 2014. osobe s ovim brojem imaće veliku i dobru priliku u području medicine , farmacije , sporta i poduzećima koja se bave imovinskim pitanjima . U odnosu na ovu godinu, 2014. će se pokazati kao dobra godina . Ove osobe mogu biti u iskušenju da donesu brzoplete odluke , što može imati katastrofalne rezultate . Na ljubavnom i bračnom planu 2014. pruža dobre mogućnosti za one koji su još uvijek u potrazi za svojom srodnom dušom . Međutim , u drugoj polovici 2014. godine , postoji mogućnost naglog prekida dugih ljubavnih veza . Na zdravstvenom planu jedinice se moraju čuvati stresa , inače se mogu suočiti s manjim komplikacijama . U 2014. osobe s ovim brojem moraju se dovoljno odmarati , vježbati i izbjegavati stimulanse , kako ne bi sebe doveli u opasnost .

Broj 2

Osobe rođene 2. , 11. , 20. i 29. u mjesecu očekuje profitabilna godina . Mnoge osobe mogu prepoznati vaš potencijal tijekom 2014. Na poslovnom planu može doći do poboljšanja na radnom mjestu . Održavanja ravnoteže u teškim situacijama biće veoma važno . Inače, 2014. će biti vrlo konstruktivna godina za sve one osobe koje se bave politikom , filmom i duhovnim vodstvom . Kreativne ili umjetničke sklonosti mogu doći do većeg izražaja , a rad u takvim područjima će biti vrlo uspješan . Transparentnost i jasnoća u komunikaciji mogu vam dati neočekivani uspjeh u 2014 godini . Nova godina će vam putovanje u inozemstvo . U narednim mjesecima , morate biti vještiji u uzajamnim partnerskim ustupcima . Poslovanje s nekretninama može donijeti dobru zaradu . Poslovni poduzetnici će donositi mudre odluke i unaprijediti poslovanje . Na ljubavnom i bračnom planu usmeravaćete svoje osjećaje u novim smjerovima . Bićete aktivniji u društvenom životu i druženjima . Usamljene osobe moraju izbjegavati komunikaciju sa strancima ili osobama koje ne poznaju dovoljno . Na zdravstvenom planu ova godina donosi poboljšanje .

Broj 3

Za osobe rođene 3. , 12. , 21. i 30. u mjesecu 0,2014 će biti dobra godina u svim aspektima života . Na financijskom planu očekuje vas uspjeh . Prijatelji mogu biti od velike pomoći u određenim situacijama . Ranije investicije sada će biti isplative . Možete započeti nove pothvate koji će imati dugoročnu isplativost . Poslovanje s nekretninama neće biti povoljno tijekom 2014. Poslovi vezani za elektroniku , medicinu , uvoz i izvoz donijet će pozitivne rezultate . Osobe s brojem 3 imaće puno novih poslovnih projekata koji će rezultirati uspjehom . Pravna pitanja će napokon krenuti u boljem smjeru . Predstojeća 2014. otvara vrata ka novim mogućnostima koje će biti unosnije nego što se očekivalo . Na ljubavnom i bračnom planu usamljene osobe moraju izbjegavati ulazak u kratke afere ili druge intimne odnose . Povjerenje će biti ključni dio u ljubavnim i romantičnim odnosima . Ljubav će biti veliki motivator za osobe koje imaju broj 3. Na zdravstvenom planu potrebno je suočiti se i eliminirati sve ono što donosi neuravnoteženost i štetnost organizmu .

Broj 4

Osobama rođenim 4. , 13. , 22. i 31. u mjesecu 0,2014 donosi puno sreće i uspjeha u životu nakon dugog razdoblja . Nove i uzbudljive vijesti donijet će dobro raspoloženje tijekom predstojeće godine . Nema sumnje da će ova godina biti dominantna na stručnim pitanjima . Osobe koje se bave glumom , trgovinom i politikom imaće veliku podršku . U poslu , tijekom 2014. biće potrebno dva puta razmisliti prije nego se donese konačna odluka . Poduzetnici će napraviti dobre poslovne ugovore . U području komunikacije , osobe s brojem 4 mogu očekivati ​​poboljšanje . Ulaganja u dionice biće profitabilno . Povoljna dešavanja u obitelji mogu se očekivati ​​u drugoj polovici 2014. Na ljubavnom i bračnom planu treba izbjegavati ulazak u tajne odnose . Predstojeća godina ukazuje da osobe s brojem 4 moraju voditi jednostavniji život koji će im donijeti stabilnost u polju parnerstva . Strogo izbjegavajte sumnjiva prijateljstva koja mogu loše utjecati na svoj ​​osobni i profesionalni život . Kada je zdravlje u pitanju , tijekom 2014, godine , moguće je vraćanje starih tegoba . Osobe s brojem 4 moraju biti pažljivije u ovom području .

Broj 5

Osobe koje su rođene 5. , 14. i 23. u mjesecu očekuje povoljna godina . Ove osobe u predstojećoj godini mogu očekivati ​​promjene na planu nekretnina . Sve kritične situacije petice će riješiti uz pomoć svog izvrsnog intelekta . Cijela godina daje fokus ka domu i obitelji . Na poslovnom planu bit ćete praktičniji i pronicljiviji . Možete identificirati nove izvore prihoda . Podrška od prijatelja će donijeti veliku sigurnost i povjerenje . Bićete zainteresirani za uspostavljanje novih poslovnih aktivnosti . Imaćete tendenciju završiti posao uz veliki trud . Kontinuirano ćete ulagati napore za povećanje svog znanja . Ljudi koji se bave odnosima s ‘ javnošću , obrazovanjem i zdravstvom će prosperirati . Vještine i fleksibilnost u vašem ponašanju biće uočljivije . Tijekom 2014. nije preporučljivo posuđivati ​​novac drugima . Vaše konstruktivno razmišljanje će doprinijeti poboljšanju prihoda . U području ljubavi trebali bi pokušati analizirati odnos s praktičnog aspekta . U 2014. moguća su razočaranja u partnerskim odnosima . Na zdravstvenom planu morate biti više organizirani , kako bi izbjegli nepotreban stres , koji može pogoršati vaše stanje .

Broj 6

Predstojeća 2014 obećava prosperitet svim osobama koje su rođene 6. , 15. i 24. u mjesecu . Vi ćete biti uspješni u racionalizaciji osobnog života i karijere . Možete očekivati ​​rast u financijskom i socijalnom statusu . Također će biti aktualno puno pozitivnih događaja 2014. godine . Na financijskom planu morate poboljšati svoje vještine kako bi imali veće mogućnosti . Možete otvoriti nove puteve uspjeha kroz sosptvene nastojanja . Imaćete jasne ciljeve u svom životu , pa možete očekivati ​​pravu ekspanziju poslovanja krajem godine . Građevinski poslovi , kao i svi poslovi vezani za industriju biće isplativi za vas . U oblasti komunikacije biće potreban veći oprez . Pristojan rast za zaradu je moguć putem raznih izvora . Na ljubavnom planu dat ćete veliku važnost starim odnosima . Tijekom 2014. godine potrebno je provoditi više vremena s partnerom , kako bi bolje funkcionirali . Na zdravstvenom planu nov način razmišljanja i upražnjavanje meditacije mogu vam pomoći da na izbjeći određene tegobe u 2014. godini .

Broj 7

Za osobe rođene 7. , 16. i 25. u mjesecu, 2014. će biti najbolja godina . Možete je iskoristiti za razvoj , društveni status , putovanja u inozemstvo i duhovni rast . Tijekom 2014. bićete vrlo kreativni i raditi s puno energije . Sve osobe s ovim brojem biće više disciplinirane na poslovnom planu . Pokretanje novog posla ili proširenje postojećeg poslovanja može se očekivati ​​u 2014. Imaćete izraženije liderske sposobnosti , ali bi trebali pokušati kontrolirati svoje nezadovoljstvo . Osobe koje se bave privatnim poslovanjem mogu prepoznati ogroman rast prometa u novim projektima . One osobe koje su tijekom prethodnih godina imali neko ulaganje , u 2014. mogu očekivati ​​brz preokret i realizaciju istog . Inače 0,2014 će biti vrlo sretna godina za vas . Osobe s brojem 7 koje se bave duhovnošću , savjetovanjem trgovinom mogu ostvariti vrlo veliki uspjeh . Možete proširiti svoje poslovanje na globalnoj razini , a strani fondovi će vam pomoći da postignete svoj ​​cilj . Predstojeća 2014 će donijeti ogromne profite koje možda niste vidjeli u proteklih 2 godine . Na ljubavnom planu , usamljene osobe mogu upoznati nekog vrlo posebnog tko će imati veliki utjecaj . Osobe koej su već u bračnoj zajednici mogu očekivati ​​poboljšanje na ovom planu i više se posvetiti zajedničkim obiteljskim aktivnostima . Na zdravstvenom planu tijekom 2014. mogu se pojaviti problemi vezani za nedostak vitamina . U predstojećoj 2014. godini osobe s brojem sedam moraju se više posvetiti duhovnoj strani .

Broj 8

Za sve osobe koje su rođene 8. , 17. i 26. u mjesecu , predstojeća godina donosi važne preokrete na obiteljskom planu . Na poslovnom planu ove osobe biće praktičnije i fleksibilnije . U 2014. potrebno je izbjegavati nepotrebno trošenje energije . Ujedno , treba vješto koristiti raspoložive resurse . Ne treba žuriti u donošenju dugoročnih odluka , jer bi mogli propustiti nešto što će uzrokovati probleme u godinama koje dolaze . Prodaja stare nekretnina može donijeti profit . U drugoj polovici godine moguć je veći uspjeh u poslovanju . Osobe koje se bave osiguranjem , bankarstvom i organizacijama koje nisu profitabilne očekuje uspjeh . Na ljubavnom planu nemojte očekivati ​​da se stvari riješe same od sebe . Moguća je veća sumnja i nepovjerenje u partnerovu odanost , pa će biti aktualna dvosmjerna komunikacija . Tijekom 2014. mnoge osobe s brojem osam će se konačno skrasiti i dobiti blagoslov od duhovnih osoba . Na zdravstvenom planu neophodna je izgradnja zdravih navika , primjena joge i meditacije .

Broj 9

Predstojeća 2014. godina svim osobama rođenim 9. , 18. i 27. u mjesecu donosi rješenje mnogih problema . Inače, 2014. će biti najuspješnija za osobe koje se bave glazbom , politikom i pravnim pitanjima . Osobe s brojem devet mogu izgraditi vrlo uspješan imidž na službenom i društvenom planu . Imaćete hrabrosti prihvatiti izazove i suočite se s njima bez oklijevanja . Očekuje vas veća podrška bliskih osoba i prijatelja . U nekim momentima nećete imati jasne ciljeve ispred sebe , ali morat ukloniti određena ograničenja . Promjena posla ili napredovanje u postojećoj organizaciji će vam dati novu energiju . Inače, 2014. je plodna godina za daljnja ulaganja . Možete dobiti neka priznanja za svoj ​​trud . Osobe koje se bave upravljanjem , ljudskim resursima , trgovinom , modnom industrijom mogu napredovati . Na ljubavnom planu bit ćete otvoreniji i osjetljiviji , a nešto manje precizni i jasni . U 2014. potrebno je promijeniti svoj ​​životni stil kako bi impresionirali svog partnera . Neke osobe s brojem devet promijenit svoju duhovnu perspektivu . Većina vaših napora će biti uspješna u posljednjem trenutku . U interakciji s članovima obitelji potrebno je jasno izraziti svoje namjere . Na zdravstvenom planu , osim manjih problema zbog nedostatka vitamina , osobe s ovim brojem neće imati većih smetnji . U 2014. preporučuje se više odmora i vježbi .

O autoru