astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

12 karata Marsejskog tarota o 12 meseci 2015. godine

Posted On 12 Dec 2014
Comment: Off

Mesec januar predstavljen je kartom kraljica štapova. U ovom mesecu dominiraće ženska energija, biće aktivne prepreke na poslovnim planovima, pa će mnogim osobama biti potrebna  pomoć drugih.

Mesec februar predstavljen je kartom paž pentakli što će doneti početak novih poslovnih ideja, nova znanja i finansijsku isplativost na poslovnom planu.

Mesec mart predstavljen je vitezom palica. Ova karta donosi energiju stagnacije, više zapažanja, a može biti uklopljena u dugotrajne finansijske poslove ili početak dugoročnog poslovanja.

Mesec april predstavljen je kartom 8 pehara. Ova karta donosi prestanak komunikacije sa nekim bliskim osobama na sopstvenu inicijativu.

Energija u maju predstavljena je kartom smrt – što je prekretnica meseca. Ona najavljuje prekide, odlaske, različite događaje – preseljenja, promene statusa, a takođe i sve stvari koje možemo shvatiti bolno. Tada će sve promene u životu biti opipljive.

Mesec jun predstavljen je kartom Šest pehara. Ona otkriva sve skrivene stvari, zdravstvene probleme, aktivira komunikaciju sa starim prijateljima i donosi susrete sa osobama  iz prošlog života.

Energija u julu predstavljena je kartom sedam štapova koja će aktivirati veću zahtevnost i nove događaje u izobilju.

Karta devet kupova predstavlja avgust mesec i aktivira porodične situacije, upoznavanje novih ljudi i nagoveštava mesec poseta, gozbi i slavlja.

Energija u mesecu oktobru predstavljena je 8 mačeva i nagoveštava energetsku stagnaciju, ograničenja i nemogućnost ostvarenja planova.

Karta vitez kupova biće aktivna tokom meseca novembra i podseća da novac treba mudro trošiti. Okolnosti u ovom mesecu više će odmoći, pa je potreban veći oprez.

Energija u mesecu decembru obeležena je kartom 5 štapova – koja aktivira komunikaciju, kretanje, nove događaje. Ova karta donosi veoma energičan i aktivan mesec.

O autoru

Slični postovi