astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Karmičke karte u tarotu

Posted On 22 Apr 2014
Comment: Off

Karmičke karte u tarotu su ” grupa ” karata koje pokazuju delikatne trenutke , one u kojima moramo obratiti pozornost na dijela , stanja i osjećaja , budući da sve akcije ovdje imaju velik odjek , koje su ponekad nepovratne . One su karte koje se bave onim što nas vraća unatrag , na drugi način . One se mogu vidjeti na sljedeća 4 načina :

1.Greške i zakonitost ovise od same osobe , tako da osoba mora biti oprezna s ‘ onim što radi , jer to je sve njena odgovornost , odnosno , situacija je je predstavljena Tarot kartom Pravda 8/11 – zakonom prirode – uzrokom i posljedicom .

2.Sve dolazi iz socijalne situacije tako da osoba nema puno načina to kontrolirati . Međutim , to ne znači da osoba nije imala nikakvu odgovornost , odnosno , ako je osoba uradila nešto u prošlosti , sadašnje promjene su izvan njene kontrole . Ova situacija može biti opisana tarot kartom Točak sreće 10 – zakonom života – promjenama .

3.Sve je suspendirano od strane više sile , ništa se ne može uraditi , tu je samo vrijeme za preuređenje , prepravke i nadanje da će doći do poboljšanja . Ova situacija predstavljena je tarot kartom Umjerenost – zakonom vremena – odrazom .

4.Greške i zakonitosti su uzrokovane osobnom snagom , uz uplitanje trećeg lica ili duhovnog svijeta . Ovo je trenutak da se analiziraju stare paradigme i odmah se promjene . Ova situacija predstavljena je tarot kartom Kula16 – zakonom karme – razvodom , tarot kartom 8 mačeva – gubitkom i tarot kartom 8 kupova – onim što treba pustiti .

5.Sve dolazi od nepovratnih akcija i većih duhovnih sila , to je prihvaćanje svega novog . Sudbina i budućnost se obnavljaju . Ova situacija je prikazana tarot kartom Presuda 2 – zakonom sudbine – evolucijom , tarot kartom 8 novčića – novi početak i tarot kartom 8 štapova – približavanje kraju .

O autoru