astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Horoskop za travanj 2014.

Posted On 08 Apr 2014
Comment: Off

Ovan

Ovog mjeseca očekuje vas puno izazova . Postoji nekoliko teških planetarnih konfiguracija koje će utjecati na predstavnike ovog znaka . Ipak , ako proradi ratnički duh u vama , vi ćete se uzdići znad izazova . Ozbiljne stresne situacije se mogu desiti blizu 15. travnja , kada se dogodi pomračenje u vašem sektoru partnerskih odnosa . Ova eklipsa je u pratnji nekoliko napetih komunikacijskih aspekata koji vas mogu dovesti do konflikta sa bliskom osobom . Također , to se može odnositi i na poslovno područje . Tijekom ovog perioda , najbolje je da ne govorite nešto što doista ne mislite , jer kasnije možete žaliti zbog izgovorenih riječi . Dodatne frustracije desiće se i zbog utjecaja četiri planeta – Marsa , koji je sada retrogradan u vašem partnerskom sektoru , Jupitera , Urana i Plutona . Jupiter je u sektoru doma i obitelji , Urana u vašem znaku i Plutona u vašem 10. polju profesije . Tijekom kardinalnog križa stresne situacije odrazit se na vaš život kroz identitet , obiteljsku situaciju , au partnerskim odnosima to će biti vrhunac situacije koji mora dogoditi kako bi vas oslobodila osjećaja ” tegobe ” . Period od . 20. -24 trgovina. travnja može biti vrlo dinamičan za sve ovnove , dok će vam Solarna eklipsa u vašem sektoru zarade pomoći pokrenuti nešto novo na financijskom planu i razvijete više samopouzdanja .

Bik

Iako ste možda doživjeli određenu količinu blage napetosti početkom ovog mjeseca i dalje ste u dobroj formi . Tijekom predstojećeg razdoblja imat ćete priliku da napredujete na individualnom planu.Mnogi predstavnici ovog znaka su ignorirali određene zdravstvene probleme ili su ih zapostavili . Na ovom planu trebali bi napraviti promjenu . Anksioznost može dodatno vas destabilize – pogotovo oko 15. i 23. travnja . Svi poslovni razgovori koji će se dogoditi negdje u tom razdoblju mogu donijeti drugačiji rezultat od onog koji ste očekivali . U razdoblju oko 29. travnja imat ćete određene promjene . Taj period promjene doći će zahvaljujući spektakularnoj Solarnoj eklipsi koja će se dogoditi u vašem znaku . To sugerira na moćan novi početak . Dodatni blagoslovi za bikove ovog mjeseca biće činjenica da će ova mena biti popraćena dobrom podrškom u komunikaciji .

Blizanci

Vaš ljubavni i društveni život može biti pod većim stresnim utjecajima ovog mjeseca . Pomračenje Mjeseca 15. travnja vjerojatno će donijeti napetost između vas i vašeg partnera . S ‘ obzirom da se u partnerskim odnosima već određeno vrijeme osjeća izvjesna otuđenost , u predstojećem razdoblju najbolje je napraviti manju pauzu . Tijekom Lunarne eklipse 15. travnja blizanci će morati smisle način kako izbjeći konfliktne situacije s partnerom . U razdoblju oko 29. travnja potrebno je posavjetovati se s drugima kako bi riješili određeni problem . Svaka promjena najprije će početi iznutra , a do kraja mjeseca bit ćete spremni napraviti promjene koje će vam donijeti poboljšanje .

Rak

Rakovi su već dostigli prijelomnu točku kada su u pitanju određene situacije u polju doma . U predstojećem razdoblju predstavnici ovog znaka donijet će važne odluke . Tijekom Lunarne eklipse 15. travnja može doći do završetka nekog prijateljstva ili raspravke zbog nerazumijevanja . Ovaj period donijeće napetost s ljubavnim ili bračnim partnerom . Već izvjesno vrijeme zbog napetosti koja vlada partnerskim odnosima može doći do rastave ili odvajanja . Frustracije u ovom području će biti intenzivne do 24. travnja . U razdoblju oko Solarne eklipse 29. travnja imat ćete pomoć nekih bliskih osoba koje će vam pomoći da prevaziđete teške situacije na ljubavnom planu .

Lav

Na poslovnom planu lavovi mogu osjećati veliku napetost.U razdoblju od 7. travnja predstavnici ovog znaka biće izloženi konfliktnim situacijama i prepirkama . Oko 15. travnja pomračenje Mjeseca ukazuje da lavovi moraju biti vrlo oprezni jer može doći do velike rapravke koja će ući u točku vrenja . Najpovoljnije bi bilo da se sve diskutabilne situacije što više odgoditi . Druga situacija koja može biti aktualna je kraj jednog ugovornog sporazuma . Svi lavovi koji se bave poslom komunikacije ili prodajom mogu osjetiti da njihov napredak ide nizbrdo . Osim toga , u razdoblju od 15.- 24. travnja može biti aktualan stresan razgovor s bliskim članovima obitelji , zbog ćega će nastati određena ” udaljenost ” . Nakon 29. travnja , međutim , primijetiti značajnu promjenu . Nevjerojatno obećavajuće pomračenje Sunca desiće se u vašem sektoru karijere , što će za vas otvoriti nova vrata . Na ovaj način otvorit će vam se mogućnost za novi poslovni pothvat . Možda ćete dobiti nagradu ili osjetiti poboljšanje na način koji niste očekivali .

Djevica

Novčani problemi ovog mjeseca djelovat otežavajuće na predstavnike ovog znaka . Pomračenje Mjeseca 15. travnja odigraće se u vašem sektoru dohotka iu pratnji intenzivno stresnih komunikacijskih aspekata . Na poslovnom planu iu komunikaciji s nadređenima ovo će samo dodatno povećati napetost . Argument može eskalirati prije nego toga budete svjesni , au najgorem slučaju mogli bi ste se naći bez posla ili s gubitkom povišice . Nemojte dodavati ulje na vatru , iako ćete možda osjećati kao osoba manje vrijednosti . Morat progutati svoj ​​ponos dok sebi ne nađete bolji položaj . Ako nemate takvu opciju , možda ćete morati posuditi i novac od nekoga privremeno dok ne stanete na svoje noge . Držite se više obitelji , nego partnera , jer vam on samo dodatno može otežati situaciju . U međuvremenu , ako ste uključeni u bilo koju pravnu situaciju , primit ćete odlične vijesti oko 29. travnja , zahvaljujući brilijantnoj pomračini Sunca . Učinite najviše što možete kako bi proširili svoje vidike .

Vaga

Tijekom ovog mjeseca vage će težiti emocionalnom skladu i promjenama . U razdoblju oko 15. travnja pomračenje Mjeseca u vašem znaku vjerojatno će donijeti kraj jednog osobnog poduhvata , sna ili odnosa . Tu vrstu kraja ili promjene iz nekog razloga prihvatit kao nešto što je neophodno . U razdoblju između 15.- 24. travnja može doći do pomaka kakav ne očekujete . Razlog za velike promjene može se dogoditi zbog utjecaja kardinalnog križa koji će uzrokovati četiri planeta : Mars u Vagi , Jupiter u Raku , Uran u Ovnu i Pluton u Jarcu , a sve u savršenom kutu od 90 stupnjeva . Astrološki , ovaj utjecaj donijeće intenzivan pritisak u određenim segmentima svog života . U kombinaciji sa snažnim pomračenjem u vrijeme Velikog kardinalnog križa , u vašem životu može doći do promjena koje će biti povezane s obitelji , karijerom ili ljubavnim odnosima . Srećom , svemir je na vašoj strani , a to će vam pomoći pokrenuti izuzetnu transformaciju . Pomračenje Sunca pada u područje na grafikonu koje vlada vašom regeneracijom .

Škorpion

Škorpije će tijekom travnja imati puno važnih dešavanja . Na emotivnom planu predstavnici ovog znaka izaći će iz iskustva jači i imat će više mogućnosti da se snađu u različitim situacijama . Ono što bi moglo biti posebno zabrinjavajuće je situacija sa neriješenim odnosima . Vi možda ne želite završetak nekog poslovnog ili ljubavnog odnosa , međutim , u razdoblju oko 15. – 24. travnja bit ćete u situaciji zbog koje ćete se osjetiti izdano ili slomljenog srca . Svi predstavnici ovog znaka koji su ignorirali određene tjeskobe mogu osjetiti njihovu manifestaciju na zdravstvenom planu . Tijekom ovog mjeseca zdravstveni problemi mogu prevladati , naročito oni psihički . Izuzetno je važno da se tijekom travnja oslobodili i riješite svega što vas emotivno tlaka već duži period . U razdoblju od 29. travnja , odnosno , tijekom pomrčine Sunca , u sektoru vašeg poslovnog partnerstva potrebno je iskoristiti izuzetnu priliku koja će se pojaviti .

Strijelac

Napetost u društvenom životu i financijama biće aktualne tijekom travnja mjeseca . Svi predstavnici ovog znaka dobit ćete sjajnu podršku od bliskih članova obitelji i rođaka . U razdoblju od 11. – 18. Travnja doći će vam dodatno olakšanje u vidu poticaja i financijske pomoći . Kada je riječ o prijateljstvu , travanj mjesec donosi veću usamljenost ili kraj nekog prijateljstva . Tijekom 15. travnja alternativno možete završiti svoju povezanost s nekom organizacijom , jer ćete smatrati da to više ne funkcionira u vašu korist . Novčani problemi mogu se pojaviti između 15.- 24. travnja , no , pomračenje Sunca pada u vaš sektor rada i donosi vam mogućnost novog poslovnog projekta koji će vam se itekako dobro isplatiti .

jarac

Vaš profesionalni život tijekom travnja biće na raskršću . Postoje dvije mogućnosti koje će biti aktualne , a od vas će ovisiti hoćete li prihvatiti neku od ponuđenih mogućnosti . Čast ili nagrada može stići na sasvim neočekivan način . Iako želite proslavite svoj ​​uspjeh zbog promjene , u razdoblju oko 15. travnja , veća je vjerojatnost da ćete taj period dočekati u većem stresu . Ta promjena može zahtijevati od vas putovati više ili iseliti , narušavajući svoj ​​odnos i obiteljsku dinamiku . Također je moguće da vaš partner neće podržavati vaše ciljeve u karijeri u tom trenutku , što će uzrokovati dodatnu napetost . Ukoliko se bavite poslom u kome nemate iskustva , pomračenje Mjeseca 15. travnja može djelovati izgubiti svoju poziciju . To bi vas moglo poprilično tresti i destabilisati . Imajte na umu da odluke koje donosite u ovom periodu mogu pokrenuti čitav niz događaja vezanih za budućnost .

Vodenjak

Tijekom travnja mjeseca vodolije će osjećati veliku napetost . Možda ćete morati se boriti s rastućim problemom između vas i vaših nadređenih na poslu . Ovaj mjesec može donijeti teške situacije za vas , au nekim slučajevima čak i ekstremne . Zavisno od situacije , sve se može okončati u razdoblju oko 15. travnja . U polju komunikacije napetost će biti u porastu što će za vas biti izuzetno teško . Srećom , vaša obiteljska situacija izgleda obećavajuće . Pomračina Sunca 29. travnja može vas dovesti do odluke da se preselite ili pokrenuti prodaju imovine . Također , čut ćete vrlo dobre vijesti iz inozemstva , što će vam na kratko pomoći da zaboravite svakodnevne stresne situacije u kojima ćete se nalaziti .

Ribe

Financije bi mogle biti veliki problema ovog mjeseca za ribe . Predstavnici ovog znaka imaće gubitak iz nekog izvora . Možda ćete otkriti da ste napravili lošu investiciju i vidjeti ići sasvim pogrešnim putem kada su financije u pitanju . Također možete čuti vijesti od svog partnera vezane za gubitak izvora prihoda ili koristi , što na vas uopće neće utjecati dobro . Borićete se za više ciljeve , ali tijekom ovog mjeseca pobrinite se dobro pripremiti sebe za stres koji će pratiti ovu borbu . Bez obzira na detalje u svom specifičnom financijskom debaklu , vi ćete sigurno tijekom pomrčine Mjeseca , naime sve do 24. travnja osjećati da će se jedan problem nadovezivati ​​za drugi . Srećom , imat ćete mogućnost da nađete određeno rješenje preko prijatelja u razdoblju oko 29. travnja , odnosno , tijekom aktualnog pomrčine Sunca .

O autoru