astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Fortuna – točka sreće u horoskopu

Posted On 12 Sep 2013
Comment: Off

U astrologiji , Fortuna ili točka sreće spada u osjetljive točke u grafikonu . Fortuna predstavlja svjetovni uspjeh , napredak , povezana je s fizičkim tijelom i zdravljem . Kuća u kojoj se nalazi ukazuje na urođene sposobnosti i talente . Fortuna ukazuje na urođene talente koji su nam postavljeni na putu prema svjetovnom uspjehu . Svaka planeta u sprezi s točkom Fortune daće povećanje potencijala te planete .

Fortuna u 1. kući – ova pozicija Fortune ukazuje da će osoba najveći uspjeh naći kroz individualnu inicijativu i neovisnost u odnosu na druge .

Fortuna u 2. kući – ukazuje da je novac od velike važnosti . Osoba može imati veliku sreću po pitanju novca .

Fortuna u 3. kući – ukazuje da će osoba moći suočiti i prevladati sve prepreke .

Fortuna u 4. kući – daje jak osjećaj za dom i obitelj . Sreća će doći kroz izgradnju emocionalnog temelja dovoljno jakog za potporu budućeg rasta .

Fortuna u 5. kući – uspjeh obično dolazi od kreativnih sposobnosti . Sa ovom pozicijom Fortune osoba mora biti pažljiva pri izboru prijatelja .

Fortuna u 6. kući – sreća se može naći u radu , samopoboljšanje i samodisciplini . Osoba s ovom pozicijom Fortune može iskoristiti svoje prirodne sposobnosti u konstruktivnom polju rada .

Fortuna u 7. kući – sreća se nalazi u važnim ljudskim odnosima , koji daju smjer i smisao životu . Sa ovom pozicijom sreća obično dolazi kroz druge ljude .

Fortuna u 8. kući – sreća će doći kroz osobnu sposobnost za financijsko upravljanje , pogotovo tuđim financijskim poslovima – kao što su bankarstvo , ugovori , posao ili brak .

Fortuna u 9. kući – sreća dolazi iz dubokog proučavanja tema , kao što su sociologija , psihologija , religija i metafizički zakoni .

Fortuna u 10. kući – osoba će tražiti sreću putem samoostvarenja i ispunjavanja konstruktivnih uloga u društvu .

Fortuna u 11. kući – sreća će doći iz kontakta s inteligentnim ljudima ili prijatelja koji potiču vašu maštu s nadahnutim idejama i plemenitim konceptima .

Fortuna u 12. kući – osoba će pronaći sreću u prihvaćanju . Radost ovdje dolazi kroz razdoblja samoće i meditacije .

O autoru