astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Bioritam u septembru

Posted On 31 Aug 2017
Comment: Off

Septembar je period u kome je važno prihvatiti mudre savete, potražiti pomoć od drugih , ako je to potrebno, a i pružiti pomoć ukoliko se zatraži od vas. Imajte želju da krenete novim smerom.  Na poslovnom planu, ovaj mesec ukazuje na potrebu za posmatranjem sopstvene ličnosti i potragom za odgovorima koji su u nama samima. Razmotrite šta ste dobro a šta loše uradili, shodno tome, napravite bolji biznis plan i donesite odluke koje mogu biti presudne za dalje poslovanje.
U ljubavi i emotivnim odnosima, nećete biti zadovoljni sa površnim vezama i nedostatkom pravih emocija. Prekinite svaku vezu koja vas ne ispunjava, ma kako to teško bilo. Vaša samoća je kvalitetnija od veza koje vas ne zadovoljavaju. Septembar nosi malu tenziju koja može uticati na vaš digestivni trakt. Izbegavajte agresivne dijete. Mesec septembar je deveti mesec po redu u godini. Godina 2017 je na globalu u broju 1. Kada se godina 1 doda na 9 ( septembar ), tada je ovaj mesec u broju 1 na globalu.Tu jedinicu dodajete na broj svog bioritma, da dobijete dešavanja i aspekte vašeg ličnog meseca. Broj bioritma se dobija kada saberete dan i mesec rođenja i taj zbir svedete na prost broj. Tom broju dodajete broj 1, broj septembra , i tako znate u kom ste bioritamskom broju u toku septembra.
pr. 23 12 = 2+3+1+2 = 8
8 + 1 ( septembar + godina 1) = 9
za bioritam 8 aspekti u ovom mesecu su u broju 9

Bioritam 1 – za vas će ovo biti najduži mesec, naročito kada su u pitanju finansije.
ovo je vaš sudbinski mesec, donosi događaje na koje nikako nećete moći da utičete. prihvatite ih takve kakvi jesu, sarađujte i vodite računa da ne učinite nešto što može da vam još više oteža stvari.

Bioritam 2 – vi budite obazrivi i ne radite ništa što bi vam donelo nezadovoljstvo ili tugu. neka vam vaša intuicija bude vodič i u poslu i u ljubavi. ipak poslušajte i razum da ne budete razočarani neispunjenim očekivanjima.

Bioritam 3 – ovoga meseca možete da rešite neka goruća pitanja u vašem poslu.imate dobre aspekte za promenu posla, a oni koji traže posao, da ga i nađu. bišete preopterećeni radom, zato se potrudite da se ne trošite previše.

Bioritam 4 – lepo bi bilo da ovaj mesec, bar neki njegov deo, iskoristite za neko zanimljivo putovanje ili kraći odmor. izvesna su lepa druženja i konstruktivne komunikacije. aspekti dobrog pislovanja su vam naklonjeni.iskoristite sve svoje potencijale.

Bioritam 5 – okrenite se ispunjavanju svojih davnašnjih želja. imaćete mogućnost da svoj porodični život vratite u harmoniju. vo je period kada možete da steknete novog partnera i ostvarite dobru vezu.

Bioritam 6 – za vas ovo nije, nažalost, lak period. možete biti i pojačano nervozni i teški u komunikacijama sa poslovnim saradnicima. pokušajte da ne reagujete impulsivno. mučiće vas neki nerešeni odnosi iz prošlosti. ne dozvolite da vas nevažne stvari i sitnice izbace iz kloseka. poradite na sebi i svojoj uravnoteženosti.

Bioritam 7 – vas će vaš anđeo čuvar voditi pravim putem do uspeha. očekujte priliv novca ili vraćanje pozajmice. neki od vas će se preseljavati u mnogo adekvatniji i svetliji prostor, kako stambeni tako i poslovni. moguća i saradnja sa inostranstvom.

Bioritam 8 – period je za donošenje bitnih odluka i odvajanja dobrog od onog što vas blokira. dobićete i snagu za to. potrebno je dovršiti započeto da vam sledeći mesec bude mesec novog početka i ekspanzije u životu. iskoristite ovu dobru vibraciju za promene.

Bioritam 9 – vi ste na nekom svom novom početku. dobićete dodatnu energiju da donesete ispravne odluke u vezi sa svim što ćete preduzimati u ovom mesecu, a pratiće vas narednih 9 godina. posedujete izizetnu upornost i volju da ostvarite ono što želite.

O autoru